Chemische peeling

VI PEEL – krachtige peelings voor elke huid en elk huidprobleem!

VI Peel

VI Peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en de huidtextuur te verbeteren. Deze innovatieve en gecontroleerde peelings geven binnen 7 dagen prachtige resultaten.

Een stap verder

VI Peel richt zich op het vernieuwen van de huid in plaats van op enkel het peelen van de huid. Het systeem omvat een unieke combinatie van actieve ingrediënten, waarbij de werkstoffen dieper in de huid worden getransporteerd.

Doeltreffend voor elk huidprobleem

VI Peel is een niet pijnlijke, middel-diepe peeling met onder meer TCA, fenol en vitamine C en bevat wetenschappelijk bewezen, doeltreffende ingrediënten die diep doordringen in de huid. Dit krachtige systeem is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van huidaandoeningen zoals huidveroudering, pigmentvlekken, melasma en acne en de bijzondere samenstelling van actieve bestanddelen helpen de huidconditie gezond te houden.

Voor alle huidtypen

Met VI Peel bereikt u al na één behandeling spraakmakende resultaten. In tegenstelling tot klassieke uniblend-peelings, is VI Peel een multiblend-peeling die zowel krachtig exfolieert als de huid opnieuw van binnen uit opbouwt!

Door gebruik van meerdere lage percentages is VI Peel geschikt voor alle huidtypen, zelfs de donkere huid! Een ander groot voordeel is de korte hersteltijd en direct na de behandeling ziet de huid er fris en gezond uit.

Hoe werkt het

Nadat de huid goed is voorbereid en gereinigd, wordt de VI Peel laag voor laag aangebracht. Juist door laag op laag te werken is het effect van de peeling zeer goed te controleren. De intensiteit kan zo optimaal worden afgestemd op de persoonlijke huidconditie.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06 440 800 13


 WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG


 09.00 - 17.00 uur