Behandelingen

Acnebehandeling

Acnebehandeling

De huidtherapeut behandelt alle vormen van acne die ook gepaard gaan met de behandeling van de huisarts. De behandelingen die toegepast kunnen worden bij een acnebehandeling zijn:

  • Reiniging van de huid door middel van een peeling
  • Diepte reiniging, waarbij er sprake is van het verwijderen van mee-eters en puistjes.
  • Littekenbehandeling
  • Adviezen en zelfmanagement

Lees meer

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een massage die uit verschillende technieken bestaat. Deze technieken kunnen variëren van lichte aanrakingen tot het rollen van de huid. Het bindweefsel wordt op deze manier gestimuleerd, de doorbloeding van de huid neemt toe en de staat van het bindweefsel verbeterd. Verklevingen en of blokkades kunnen op deze wijze verminderd worden.

Lees meer

Chemische peeling

Chemische peeling

Chemische peeling

VI PEEL – krachtige peelings voor elke huid en elk huidprobleem!

VI Peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen en de huidtextuur te verbeteren. Deze innovatieve en gecontroleerde peelings geven binnen 7 dagen prachtige resultaten.

Lees meer

Coagulatie

Coagulatie

Deze behandeling kan toegepast worden bij couperose, fibromen (steelwratjes) en kleine verhevenheden.

Lees meer

Dermapen

Dermapen

De behandeling met de dermapen is een nieuwe techniek op het gebied van microneedling. De dermapen gebruikt minuscule steriele naaldjes die kleine kanaaltjes verticaal in de huid perforeert. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Lees meer

Elektrische epilatie

Elektrische epilatie

Bij deze behandeling worden ongewenste haartjes definitief verwijderd. De haren worden één voor één verwijderd met behulp van een dun naaldje. Dit naaldje is zo dun als het haarzakje. Met behulp van stroom, die als warmte ervaren wordt, wordt het haarzakje beschadigd en vernietigd. Dit heeft als resultaat dat na elke behandeling de haren dunner worden, waarna ze uiteindelijk ook verdwijnen.

Lees meer

Huid- en productadvies

Laserontharing

Laserontharing

Laserontharing is een behandeling waarmee overmatige haargroei definitief verwijderd wordt. Door een intense, gebundelde lichtstraal wordt het haarzakje vernietigd. Deze techniek is efficiënt, veilig en snel.

Lees meer

Littekenbehandeling

Littekenbehandeling

Er bestaan 3 soorten littekens, namelijk: atrofisch-, hypertrofisch litteken en keloïd. Gezien het soort litteken, worden de volgende behandelingen aangeboden.

Lees meer

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Deze behandeling zorgt voor een versnelde afvoer van dode huidcellen, waarbij de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd wordt. Deze behandeling zorgt met andere woorden voor een verbetering van de structuur en conditie van de huid.

Lees meer

Oedeemtherapie

Oedeemtherapie

Oedeemtherapie wordt toegepast bij het verminderen van vochtophoping veroorzaakt door een belemmering in het lymfesysteem en of niet goed functioneren van het lymfvatstelsel.

Lees meer

Therapeutische elastische kousen aanmeten

Therapeutische elastische kousen aanmeten

Therapeutische elastische kousen aanmeten

Therapeutisch Elastische Kousen (TEK) zorgen ervoor dat een arm of been ‘slank’ blijft en niet meer gaat opzetten.

Lees meer

  • Locatie Castella
    Cantheelen 6 22b
    5431 MC Cuijk

Bij Huid- en Oedeemtherapie wordt
uitlsuitend op afspraak gewerkt.

Copyright 2018 Huid- en Oedeemtherapie Cuijk